UA
09:00 - 20:00
38 (068) 242 83 83

Душ Шарко. Сильна струмінь води направляється на тіло стоїть пацієнта. Механічний вплив струменя плюс зміна температури води під час процедури (контрастний душ) надає потужний стимулюючий і оздоровлюючий ефект, сприяє схудненню, ліквідує набряки і застійні явища. Це, мабуть, найвідоміший гідромасаж, користь якого підтверджена десятиліттями клінічної практики. Циркулярний душ, душ Віші. Ефект досягається за рахунок великої кількості тонких цівок, спрямованих на тіло пацієнта. У циркулярному душі людина стоїть всередині конструкції з труб, через отвори (сопла) в яких б'ють горизонтальні цівки води. В душі Віші струменя спрямовані зверху вниз, пацієнт при цьому лежить горизонтально.

Висхідний душ. Використовується при лікуванні захворювань органів малого таза. Струмінь (струменя) води спрямовані знизу вгору і делікатно масажують промежину, активізуючи кровообіг і ліквідуючи застійні явища.

Підводний масаж. Цей вид гідромасажу по праву вважається одним з найбільш дбайливих і при цьому ефективних. Під час процедури пацієнт знаходиться в ванні, наповненій водою - найчастіше лежачи, іноді сидячи. Масаж може проводитися вручну, коли лікар направляє струмінь води на певні зони тіла, або за допомогою гідрофорсунок, вбудованих в ложі ванни. Сучасні моделі гідромасажних ванн оснащені широким вибором програм для гідромасажу, які задають силу струменів і черговість впливу. Крім підводного душ-масажу, такі ванни можуть також мати функцію аеромасажу.

Безконтактний гідромасаж. Показання до цієї процедури ті ж, що і для інших видів водного масажу, з однією поправкою: вона дозволена людям з шкірними захворюваннями, тобто тим, хто не може скористатися звичайним гідромасажем. Пацієнт лежить на кушетці, затягнутою еластичною мембраною, під якою знаходиться ємність з водою і гідрофорсункамі. Вода безпосередньо не стосується шкіри пацієнта, а водяні потоки надають масажує дію через мембрану.

Залишити коментар
Ірина 3роки

Цікаво, навіть не знала що є стільки видів гідромасажу.

Відповісти
Алена 3роки

Согласна с вами, для меня это тоже открытие) Нужно попробовать каждый)

Подарунковий сертифікат

Кращий подарунок для близької людини - турбота. Проявіть свою турботу і подаруйте сертифікат на оздоровчу процедуру гідромасажу. Ви можете подарувати 1, кілька або пакет процедур. Вартість сертифікату - це вартість обраної вами кількості процедур.
Для замовлення сертифікату заповніть форму і ми передзвонимо вам, щоб уточнити деталі отримання сертифікату
×
Я не робот
×
Подарунковий сертифікат
Придбати
Зв`язатися з нами в месенджері