UA
09:00 - 20:00
38 (068) 242 83 83

Підводний душ масаж (гідромасаж) - лікувально-профілактична процедура, яка полягає в масажуванні тіла людини, зануреного в ванну з водою, струменем води під підвищеним тиском. Температура води у ванні 35-37 ° С; струмінь води під тиском від 1 до 4 атм. направляється зі спеціального апарату, оснащеного компресором, що забезпечує кругообіг води - всмоктування її з ванни і подачу по еластичної шлангу до тіла хворого.

Лікувальні ефекти тонізуючий, актопротекторний, вазоактивний, трофічний, метаболічний, лімфодренірующій, імуностимулюючий, седативний, аналгетичний, покращує стан шкіри, підвищує її тонус.

Ємність гидромассажной ванни глибше, ніж у звичайної. Форма і функції направлені на досягнення максимального розслаблення. Все продумано так, щоб зробити по-справжньому ефективними погладжування струменя води: розташування форсунок, їх спрямованість, лінії боків ванни, сприяючих циркуляції води. Струменем наші професіонали впливають конкретно на ті ділянки тіла, які найбільше цього потребують: крижово-поперекова область, ноги, боки, виконуючи завжди тільки комфортний підводний душ масаж (гідромасаж) по похилій, а не під прямим кутом. Інтенсивність струменів і температура води регулюється нашими фахівцями в залежності від необхідного рівня стимуляції тканин.

Залишити коментар Коментарів ще немає

Подарунковий сертифікат

Кращий подарунок для близької людини - турбота. Проявіть свою турботу і подаруйте сертифікат на оздоровчу процедуру гідромасажу. Ви можете подарувати 1, кілька або пакет процедур. Вартість сертифікату - це вартість обраної вами кількості процедур.
Для замовлення сертифікату заповніть форму і ми передзвонимо вам, щоб уточнити деталі отримання сертифікату
×
Я не робот
×
Подарунковий сертифікат
Придбати
Зв`язатися з нами в месенджері